Bezpečné sdílení souborů v cloudu: praktický návod: Versionsgeschichte

Zur Navigation springen Zur Suche springen

Auswahl des Versionsunterschieds: Markiere die Radiobuttons der zu vergleichenden Versionen und drücke die Eingabetaste oder die Schaltfläche am unteren Rand.
Legende: (Aktuell) = Unterschied zur aktuellen Version, (Vorherige) = Unterschied zur vorherigen Version, K = Kleine Änderung

  • AktuellVorherige 21:17, 12. Aug. 2026SophiaPetherick Diskussion BeiträgeK 5.783 Bytes +542 Bytes
  • AktuellVorherige 20:56, 12. Aug. 2026DorisGulley4737 Diskussion Beiträge 5.241 Bytes +5.241 Bytes Die Seite wurde neu angelegt: „Při samotném sdílení zkontrolujte, kdo má k příspěvku přístup. U soukromých skupin a chatů je to jasné, ale veřejné příspěvky vidí i lidé, které neznáte. Pokud fotíte skupinu přátel, zeptejte se jich, zda souhlasí s tím, abyste snímek zveřejnili. Stačí krátká zpráva „můžu to dát na profil?" – většinou to nikdo neřeší, ale projevíte tím respekt. Stejně tak se vyhněte označování osob, které si to nepřej…“